Sommerhøjskole

Tirsdag d. 22. juni
Kl. 10.00 - 12.00: Iver Larsen: Bibeloversættelse

Frokost

Kl. 13.00 - 15.00: Henrik Ipsen og Simon Vagn Jensen, Odsherred Teater, opfører teaterstykket ”To halvgamle mænd.”

Onsdag d. 23. juni
Kl. 10.00 - 12.00: Christian Aziz: Hvordan taler vi sammen på tværs af kultur og sprog?

Frokost

Kl. 13.00 - 15.00: Per Vers: Sprogshow, rim og historier.

Torsdag d. 24. juni
Kl. 10.00 - 12.00: Jørgen Carlsen: Højskolesangbogen

Frokost

Kl. 13.00 - 14.00: Hagested Ensemblet giver koncert i Jyderup Kirke.

Fællesskab og Højskolesangbog

Sommerhøjskolen er et samarbejde mellem De ni sogne. Den er for alle med interesse for kultur, historie, litteratur, kirke, kristendom, en god fortælling og et godt samvær i Sognegårdens sal. Her kan man møde spændende foredragsholdere, som har noget på hjerte til berigelse og fordybelse. Vi synger naturligvis fra Højskolesangbogen. Hvis ikke man må synge indendørs, vil vi gå udenfor og synge sammen.

Tilmelding

Deltagerantallet til Sommerhøjskolen er i første omgang begrænset til 30 personer. Vi laver en venteliste i håb om, at vi kan være flere. Tilmelding kan først ske fra 1. maj og senest 6. juni. Gå ind på Jyderup Kirkes hjemmeside, hvor der fra 1. maj vil ligge en tilmeldingsformular på forsiden – eller ring til Liselotte på tlf. 40 16 21 47.
I første omgang melder man sig bare til. Betaling vil først foregå efter 6. juni, hvor vi ved mere om mulighederne.

De tilmeldte får så besked fra os omkring betaling. Deltagelse i de tre dage koster 550 kr. Dette inkluderer frokost alle tre dage, samt koncerten den 24. juni.
Drikkevarer medbringes eller købes i Sognegården.