Koncert m/ cellisterne Ingemar og Andreas Brantelid

Søndag d. 9. maj 2021, kl. 16:00
Holmstrup kirke, Holmstrup Byvej 7A, 4450 Jyderup

Andreas Brantelid er født i 1987, og har modtaget  undervisning af sin far Ingemar Brantelid. Han fik sin solo-debuti en alder af 14 år med Elgars cello- koncert sammen med Det Kgl. Kapel. I dag er Andreas en af de mest efterspurgte kunstnere fra Skandinavien, der har modtaget anmelderroser fra kritikere i hele verden.

Ingemar Brantelid er uddannet fra musikkonservatorierne i Göteborg og København. Han har studeret hos William Pleeth, Ralph Kirshbaum i London og Pieter Whispelway i Amsterdam. Han er ansat som solo-spiller i Det kgl. Kapel, og har turneret i Europa med ensembler som Københavns Kammersolister og Salzburg Solisten. Ingemar har modtaget mange priser, senest Holger Brunsgaards store legat.

Kirkerne følger myndighedernes retningslinjer i forhold til corona, så der kan forekomme ændringer i programforløbet og i afholdelsen af arrangementerne,

ligesom der også vil være begrænsning i antal af deltagere. Tilmelding tilrådes: Telefon 40 16 21 47 (Sognegården) mandag - fredag fra 9-12 eller på mail: lid@km.dk