Sommerkirke

Årets sommerkirkeprogram ses nedenfor

Brochure Sommerkirke 2016

Herunder ses tidligere års sommerkirke arrangementer:

Sommerkirken 2015 ses nedenfor

Brochure sommerkirke 2015

Sommerkirke for børn 6., 7. og 8. august 2013

Sommertid er afslapning, oplevelser, aktiviteter og meget gerne sammen med andre. At det også kan være kirketid, er blevet fastslået de sidste par år i august. Derfor gentager vi succes igen i år.

Sommerkirke for børn er et samarbejde mellem de 9 sogne, og afholdes i Mørkøv Kirke og hos Kirsten og Jørgen Lund Christensen på Sognefogedgården, Mørkøv Kirkeby 24. På gården er der køer, hest, høns, katte,  hund og gode friarealer at lege på.

Vi går i kirke og hører en god historie.  Vi har kreative værksteder med bl.a. dramatik og sang, bueskydning og bagning. Om eftermiddagen er der fællesleg, drageflyvning opgaveløb, bål og fri leg på gården. Så der er mange muligheder for at lave noget sammen med andre børn, lære noget om kirken og Gud – og for at klappe en ko, hvis man har lyst.

Børnegudstjeneste for børn, forældre og søskende

Den sidste dag torsdag 8. august 2013 bliver børnene  i sommerkirken hele dagen, og har fået aftensmad, inden forældre og søskende kommer.kl. 18.00, hvor vi mødes i Mørkøv kirke til børnegudstjeneste, som børnene har været med til at forberede. Herefter samles vi alle i sognefogedgården og der serveres kaffe og kage og forældre og søskende kan se, hvad børnene har lavet de foregående dage.

På vegne af præster og menighedsråd i de 9 sogne.

Sommerkirkeudvalget:

Elsebeth Dyekjær Kruse (sognemedhjælper). Telefon: tlf. 23 83 67 77

Henriette Barkholt (sognepræst Jyderup – Holmstrup). Telefon: 29 37 62 95

Grethe Jensen, (frivillig Skamstrup/Frydendal). Telefon: 59 27 83 43

Hent brochuren Sommerkirke 2013 her: Sommerkirke Brochure 2013 – 4

Herunder flere billeder fra tidligere års sommerkirke: