Juniorkonfirmander

Juniorkonfirmand – et tilbud til elever i 4. klasse på Jyderup skole (Tornvedskolens Jyderup afdeling).

Husk at se efter invitation til Juniorkonfirmand, som bliver delt ud på skolen i slutningen af august.

Undervisningen ligger endnu ikke fast, men vi starter i september og mødes 16 gange, kl. 15.15 i Sognegården i Jyderup.

Kontakt Henriette Barkholt, 29 37 62 95, for nærmere information

Undervisningens omfang skal være på mindst 16 lektioner af 45 minutters varighed. Undervisningen gives enten i form af et forløb over mindst 2 måneder eller i et samlet forløb af mindst 1 uges varighed.

Tidligere år

2013/2014:

Går du i 5. klasse på Jyderup afdeling af Tornvedskolen, er her et tilbud til dig!

Du kan få mulighed for at opleve kirken på en anden måde end gennem søndagsgudstjenesterne, gennem et undervisningsforløb som Juniorkonfirmand.

Undervisningen varetages af sognepræst Henriette Barkholt. Vi starter i slutningen af november måned  2013 og vær opmærksom på, at muligheden for tilmelding vil komme gennem skolen i starten af november.  For yderligere information kan Henriette Barkholt også kontaktes på tlf.:  29376295 eller mail: hbar@km.dk

Farvel juniorkonfirmander 2011/2012, tak for denne gang og velkommen til nye juniorkonfirmander 2012/2013

Herunder ses juniorkonfirmander fra 2011:

Afholdt juniorkonfirmandundervisning – tidligere år:

Et tilbud til elever i 5. klasse 2011/2012

Junior konfirmand er et tilbud til børn i 5. klasse. Var du elev på Jyderup kommuneskole i 2011/2012 havde du mulighed for at opleve kirken på en anden måde end gennem søndagsgudstjenesterne. Undervisningen blev varetages af Sognepræst Henriette Barkholt.

Juniorkonfirmand for 5. klasse -startede torsdag den 6. december 2012

Vi beskæftigede os med lyset, i de mørke måneder. Det gjorde vi gennem bibelhistorier, de kristne højtider, knyttet sammen af kreativt arbejde, salmer og sidst men ikke mindst så var alle med til at lave en Kyndelmisse gudstjeneste den 3. februar 2013 kl. 17.00 i Jyderup kirke.