Velkommen til babysalmesang i Svinninge Kirke

– et tilbud til alle babyforældre i Svinninge, Mørkøv, Jyderup, Kundby og omegne

“Babysalmesang” er sang og musik, bevægelse og rytmik for mor og baby i kirkens flotte rum og akustik. Vi synger, danser og vugger sangenes og salmernes stemninger ind i de små, som oplever med alle sanser. Der lyttes til musik, pustes sæbebobler, babyerne gynges i små tæpper, vi bruger simple instrumenter og simple dansetrin.

Sang og musik er med til at stimulere dit barns kreative udvikling lige fra babystadiet, og den bedste lyd for en baby er lyden af mors eller fars stemme. Så du skal ikke være utryg ved at synge, selvom du ikke er vant til det. Instruktøren fører an i sangen og efter få minutter kan alle være med. Det kommer først og fremmest an på at få en god og anderledes oplevelse med din baby og med andre mødre. Programmet er tilrettelagt, så det passer til børn mellem 2-9 måneder.

Efter cirka 3 aktive kvarter hygger vi os sammen over lidt småkager/kaffe/amning.

Atmosfæren er afslappet, så der er altid rum for en lille lur, et bleskift eller en tår mælk undervejs.

Vi mødes de fleste onsdage året rundt i Svinninge Kirke, dog nogle gange i Sognehuset tæt ved kirken: Kirkevej 4, 4520 Svinninge. Kl. 10.30. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig.

Husk: Man behøver ikke at være vant til hverken at synge, danse eller komme i kirken for at være med. Din baby er garanteret ikke i tvivl om, det er noget for jer!

Men hvis du er i tvivl, er du velkommen til bare at komme og “snuse lidt” den første gang.

Tag gerne hele mødregruppen med:)

Tilmelding og spørgsmål til:

kirke- og kulturmedarbejder

Elsebeth Dyekjær Kruse

23 83 67 77 /elsebethkruse@hotmail.com

Jeg glæder mig til at se jer!

Der er også babysalmesang i Skamstrup Kirke – hvor også alle er velkomne.

Det er ved Mona Hoelgaard Madsen, tlf. 21 43 40 45 – monahoelgaard@Hotmail.com