Velkommen til babysalmesang i Svinninge og Skamstrup

– et tilbud til alle babyforældre i Svinninge, Mørkøv, Jyderup, Kundby og omegn

Babysalmesang er sang og musik, bevægelse og rytmik for baby med udgangspunkt i salmer. Vi synger, danser og vugger salmernes stemninger ind i de små, som oplever med alle sanserne. Der lyttes til musik, pustes sæbebobler, babyerne gynges i små tæpper, vi bruger simple rytmeinstrumenter og simple dansetrin.

Vi øver os på første vers af en række kendte salmer, som siden hen vil vække genklang i barnet, og du får lejlighed til at få udvidet vuggesangsrepertoiret.

Sang og musik er med til at stimulere dit barns kreative udvikling lige fra babystadiet, og den bedste lyd for en baby er lyden af mors eller fars stemme. Så du skal ikke være utryg ved at synge, selvom du ikke er vant til det.

Det kommer først og fremmest an på at få en god og anderledes oplevelse med din baby.

Efter cirka 3 kvarter med babysalmesang hygger vi os sammen over lidt kaffe/amning.

Babysalmesangen retter sig primært mod børn som er mellem cirka 2 og 5 måneder ved opstarten.

Vi mødes (i 2011) Mandage i Svinninge Kirke og Tirsdage i Skamstrup Kirke kl. 10.30

Pris: 100 kroner for cirka 10 gange.

Der oprettes løbende nye hold. Ring og hør nærmere om tid og sted.

Husk: man behøver ikke at være vant til hverken at synge, danse eller komme i kirken for at være med.

Din baby er garanteret ikke i tvivl om, at det er noget for jer!

Men hvis du er i tvivl, er du velkommen til bare at komme og “snuse lidt” den første gang.

Tilmelding/spørgsmål til underviser: sognemedhjælper Elsebeth Dyekjær Kruse på tlf. 23 83 67 77 eller mail: elsebethkruse@hotmail.com