Kunstnere i Sognegården

Jyderup og opland har et rigt kunstnerliv. Så i stedet for at investere i dyr udsmykning til Sognegården, har vi valgt at tilbyde disse mange kunstnere en mulighed for at udstille på vores vægge. Den enkelte kunstner får 3 måneder til at udstille i, har mulighed for at ophænge en prisliste og har sit visitkort liggende. Desuden er det gratis for kunstneren at udstille her.

Skal dine billeder også udstilles her?

Har du også lyst til at få dine billeder udstillet i Sognegården, så kan du sende en mail til kmn@km.dk eller ringe til sognegården på 59 22 62 95.

Udstilling lige nu

I 1. kvartal 2017 er det Cebina Søgaard, der udstiller.

Alle er velkommen til at komme og se billederne i vores åbningstid.

Planlagte kommende udstillinger

1. kvartal 2017: Cebina Søgaard

2. kvartal 2017: Charlotte Engel

3. kvartal 2017: Leif Laxholm (foto)

4. kvartal 2017: Bende Dyck

1. kvartal 2018: Karen Hvid

2. kvartal 2018: Connie Maass

3. kvartal 2018: Dorthe Eriksen

4. kvartal 2018: Hanne Boisen

1. kvartal 2019: Tina Pedersen

2. kvartal 2019:

Tidligere udstillinger

Ønsker man at vende tilbage til en af de tidligere udstillende kunstnere, kan artiklerne læses i kirkebladene her på hjemmesiden. Desuden har vi i sognegården visitkort liggende.

Vi arbejder på at lægge billeder fra tidligere ferniseringer ind her.

Har du fået lyst til at se mere til Kirsten Prang, kan hendes hjemmeside besøges: www.kirstenprang.dk

I sommerkvartalet hang der billeder malet af Anne Busch, som her præsenterer sig: ” Jeg begyndte først at male i 2002, da jeg gik på pension efter at have været lærer på Svinninge skole i 40 år.

Jeg har i den mellemliggende tid udstillet mange forskellige steder, en enkelt gang på en censureret udstilling. Sidste udstilling var i Vallekilde med motiver fra Færøerne, hvor min familie stammer fra.

Men mine motiver er ellers meget forskellige.

I april, maj og juni 2013 var det Jann Ulvedal fra Skamstrup, der udstillede.

Jann Ulvedal er uddannet billedkunster – har malet og tegnet i mange år, og blev for ca. 10 år siden opfordret til også at undervise. Han underviser på egne kurser og på LOF i Holbæk og Odsherred. Desuden har han været med i flere event for firmaer, hvor maleriet har været brugt til at skabe sammenhold, til teambuilding eller bare som sjove oplevelser.

I de yngre dage malede han efter at få tingene til at ligne så godt som muligt. Men efterhånden har han opdaget, at det mest spændende er, når det ikke ligner helt, men mere er i grænselandet.

Vil du se mere om Jann Ulvedal, kan du klikke ind på www.jannu.dk

Jann Ulvedal

I første kvartal af 2013 var det Jonna Brandstrup fra Mørkøv, der udstillede.

I oktober – november – december 2012 udstillede Kaja Sandberg med bl.a. nedenstående billede.