Find kirkerne

Jyderup kirke ligger i den gamle del af byen.

Hvis du kommer fra København: ad Skovvejen køres frem til rampen og til højre.
Hvis du kommer fra Kalundborg: ad Skovvejen køres frem til rampen og til venstre.
Hvis du kommer fra Slagelse: køres igennem Stationsbyen og over Skovvejen.
Hvis du kommer fra Nykøbing Sjælland: drejes ved lyskurven til venstre ad Skovvejen, frem til rampen og til venstre.

Adresse: Ny Kirkevej, 4450 Jyderup. GPS-koordinater: Lat N 55° 39’ 13.44” ; Long E 11° 25’ 13.44”

se kort her

Holmstrup kirke ligger ca. 6 km syd for Jyderup ved landevejen.

Hvis du kommer fra København ad Skovvejen køres frem til Cementvejen, hvor der er en afviser til Slagelse. Ad Cementvejen til Akselholm hvor der svinges til venstre mod Slagelse. Holmstrup kirke ligger ca. 3. km herfra på højre hånd.
Hvis du kommer fra Kalundborg ad Skovvejen drejer du til højre i lyskurven ved Jyderup. Kør gennem Jyderup langs søen, videre gennem Akselholm og ca. 3. km herfra ligger Holmstrup kirke på højre hånd.
Hvis du kommer fra Slagelse køres mod Jyderup. Ca. 2. km efter Bromølle kro ligger kirken på venstre hånd.
Hvis du kommer fra Nykøbing Sjælland køres gennem lyskurven ved Jyderup. Kør gennem Jyderup langs søen, videre gennem Akselholm og ca. 3. km herfra ligger Holmstrup kirke på højre hånd.

Adresse: Holmstrup Byvej, 4450 Jyderup. GPS-koordinater: Lat N 55° 37’ 18.82” ; Long E 11° 23’ 48.85”

se kort her