Fremtidige projekter

Orglet i Holmstrup Kirke

Vores orgel skal gennemgå en større renovering i starten af 2017. Vi har været så heldige at blive tilgodeset af Wroblewskis Fond, som vil stå for det økonomiske i den forbindelse.

Lysglobe i Holmstrup Kirke

Qua en arv- der var øremærket til inventar –  er det blevet muligt at få fremstillet en lysglobe til vores kirke.

Det er ansatte og indsatte i Statsfængslet i Jyderup, der har stået for arbejdet. Globen er udført i messing med kors og lyseholdere i hamret bronze.

Lysglobe færdig

Folder november 15               Folder november 15

2015-08 forside

Folder august 15

Holmstrup menighedsråd arbejder på et arrangement i Holmstrup Kirke 9. marts 2014.

TIL ALLE BEBOERE I HOLMSTRUP SOGN

Holmstrup sogn er et udstrakt og spredt samfund med mange små bebyggelser, hvor de to eneste steder, vi inden for sognet kan mødes – er i kirken eller på kroen.

På kroen mødes vi ikke mere, efter at afstemningsstedet blev lukket for en del år siden, og som vi kan se det, mødes vi heller ikke i kirken.

Vi kender ikke hinanden, og Holmstrup menighedsråd har derfor fået den ide at invitere jer alle til en sammenkomst i kirken søndag d. 9. marts 2014 kl. 14.30.

Programmet vil være flg.

1.   En kort andagt

2.   Præsentation af menighedsråd og præster

3.   Rundvisning i vores smukke kirke

4.   Samtaler og ideer til, hvordan vi kan gøre kirken til et naturligt mødested

– og få “liv” i sognet

5.   En lille forfriskning

At drive en kirke koster mange penge, og dem bliver der fra provsti og stift kigget meget på. Denne invitation skal ikke som sådan opfattes som en trussel, men med den meget ringe kirkegang, som finder sted i Holmstrup Kirke, kan vi nok ikke garantere, at der fremover vil være invitation til gudstjeneste hver søndag samt tilbud om dåb, konfirmation, vielse og begravelse/bisættelse, og det kan få konsekvenser, som vi nok alle vil blive kede af. Så mød op og kom med ideer til den fremtidige brug af vores kirke.

Vi opdager ikke altid, hvad vi har, før vi ikke mere har det.

SÅ DERFOR – MØD OP

Vi glæder os til at se jer!

Holmstrup Menighedsråd