Kom og syng med

Afholdte “syng sammen” arrangementer:

Jyderup sognegård 25. oktober kl. 14.00

Denne eftermiddag vil vores organist, Erik Jakobsson, og vores kirkesanger, Børge Nielsen, lede fællessangen med temaet ”Efterår og vinter”.

En lejlighed til at synge de sange, som vi kender og holder af og stifte bekendtskab med andre, som vi ikke kender.

Der vil blive serveret kaffe og kage – 20,- kr.

Alle er velkomne – Vel mødt!

13. januar 2015 – Sigrid Diness

Jyderup Sognegård – 19.00

Det bliver en aften med fokus på Carl Nielsen, hans liv og sange. Derudover vil Sigrid akkompagnere til fællessangene.

Syng-sammen i Holmstrup Kirke

30. marts 2014 kl. 14.00

Sted: Sognegården i Jyderup,  søndag den 24. november 2013 kl. 14.00

Som tidligere inviteres alle som har lyst til at komme og synge nogle af efterårets og vinterens dejlige sange og salmer. Det kan være nye som gamle, kendte og knap så kendte. Måske vil der også være plads til advent og jul.

Vi synger fra højskolesangbogen og evt. ønsker vil så vidt muligt blive opfyldt.

Kirkens organist Inger Tengberg og kirkens sanger Frank Mejer vil akkompagnere.

Alle er velkommen og vi serverer kaffe og kage for kr. 20,-

Forårs syng – sammen 22. maj 2013
Sted: Sognegården i Jyderup kl. 14.00

Sognegården dannede rammen om en af de hyggelige sammenkomster, hvor vi sang årstidens sange. Højskolesangbogen var centrum for vores syng-sammen og organist Inger Tengberg og kirkesanger Frank Mejer akkompagnerede. Der blev serveret kaffe og kage a kr. 20,-. Alle var velkomne.

Tirsdag den 4. december 2012 “Jule Syng sammen”
Sted: Sognegården, Elmevej 4, 4450  Jyderup kl. 14.00

Vi sang  vinterens og julens dejlige sange og salmer sammen. Det var nye som gamle, kendte og knap så kendte. Vi sang fra højskolesangbogen og sangønsker blev så vidt muligt opfyldt. Kirkens organist Inger Tengberg og kirkens sanger Frank Mejer akkompagnerede.

Kaffe og kage blev serveret mod betaling af 20 kr.